SP Oberhof 2017: Štartová listina šprintu žien - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

6. januára 2017

SP Oberhof 2017: Štartová listina šprintu žien

Oberhofská zastávka pokračuje ženskými šprintmi. Na štarte uvidíme aj dve slovenské reprezentantky, Anastasia Kuzminová, Paulína a Ivona Fialkové budú chýbať. Celková listina číta 91 biatlonistiek.

Šprint žien otvorí Gabriela Koukalová. Jednotka na hrudi korešponduje s rolou českej jednotky pre dnešné preteky. Pri absencii Laury Dahlmeierovej je žeravou favoritkou. Skvelá forma ale zdobí aj Dorotheu Wiererovú. Talianka bola navyše naposledy v šprinte v Oberhofe druhá. Porazila ju len Veronika Vítková, ktorá bohužiaľ kvôli chorobe svoju výhru obhajovať nebude.

O najvyššie priečky budú usilovať aj Kaisa Mäkäräinenová a Marie Dorinová Habertová . Je ale otázkou, ako si poradia so zradnou strelnicou. Na druhú stranu predpoveď počasia nie je zlá. Nemalo by skoro vôbec fúkať, navyše sa čaká jasná a preslnená obloha. Nepríjemný môže byť snáď len mráz, až 11stupňový.



Veľkou neznámou bude Darja Domračevová , ktorá sa po dvoch rokoch vracia do kolotoča Svetového pohára. Aj keď neznámou ... Podľa zákulisných správ nestratila nič zo svojej niekdajšej skvelej výkonnosti.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt domracheva 2016
Ako bude na tom Darja Domračevová po dvoch rokoch?
Domáca reprezentácia sa dnes nemôže spoliehať na Dahlmeierovú a Preußovú, napriek tomu bude mať dobré šance v duu H. Vanessa Hinzová a Franziska Hildebrandová sa ukazujú v dobrej forme, čo potvrdili parádnymi výkonmi počas sviatočnej exhibície v Gelsenkirchene.

Dobré výkony, ktoré zaistia body do Svetového pohára, chcú ukázať aj slovenské reprezentantky. S číslom 26 vyštartuje Janka Gereková, ktorá sa pokúsi vylepšiť 20.priečku z Östersundu. Terézia Poliaková ako druhá, a zároveň posledná Slovenka sa bude snažiť vylepšiť svoje najlepšie umiestnenie v tejto sezóne - 16.miesto z Pokljuky.

Preteky štartujú v rovnakom čase ako včerajší šprint mužov, t.j. o 14:15. Svoje tipy môžete nastaviť v tipovačke www.tipujbiatlon.cz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára