Koniec pre Smitha. Poznáme kanadskú nomináciu pre Oberhof - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

5. januára 2019

Koniec pre Smitha. Poznáme kanadskú nomináciu pre Oberhof

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt sarah beaudry emma lunder

Výsledkovo veľmi pozitívny úvod sezóny majú za sebou kanadskí biatlonisti. Mnohé z nich si zašli svoje najlepšie výsledky, či už vo Svetovom pohári alebo v IBU Cupe. Škvrnou je koniec kariéry dlhoročnej opory Nathana Smitha.

Najväčším ťahúňom kanadskej reprezentácie je zatiaľ Christian Gow, ktorý v doterajších šiestich štartoch vo Svetovom pohári neskončil horšie ako 28. Skvele sa ale ukázal aj 22-ročný Jules Burnotte. Bývalý atlét obsadil pri svojom debute medzi elitou v Novom Meste na Morave 33. a 35. miesto.

Medzi ženami zase vo Vysočina Arene zaujali v šprinte 12. Sarah Beaudryová a 17. Emma Lunderová. Na súbežne sa konajúcom IBU Cupe v Obertilliachu zase zažiarila víťazstvom v šprinte ešte len 21-ročná Nadia Moserová. Jej veková vrstevnica Megan Bankesová skončila tretia.



Menej pozitívne sú výkony skúsených Rosanny Crawfordovej, ktorá zostáva vo SP bez bodov. Smutný príbeh napísal v Hochfilzene Nathan Smith. Vicemajstra sveta z roku 2015 trápia dlhodobo zdravotné problémy, ktoré spôsobili stratu motivácie. Tridsaťtriročný biatlonista sa lúčil 68. miestom v šprinte a 20. so štafetou. Oficiálnej rozlúčky sa dočká počas domáceho Svetového pohára v Canmore naplánovaného na 7.februára.




Nominácia Kanady pre druhý trimester Svetového pohára

Muži | Jules Burnotte, Christian Gow, Scott Gow, Brendan Green

Ženy | Megan Bankesová, Sarah Beaudryová, Rosanna Crawfordová, Emma Lunderová

Foto: Rosanna Crawfordová (Autor: Sportsnet)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára