Vstupenky z NMNM je možné vymeniť, nechať preplatiť alebo sa ich vzdať - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

12. apríla 2020

Vstupenky z NMNM je možné vymeniť, nechať preplatiť alebo sa ich vzdať

Místo tisíců lidí jen vlajky

Majitelia vstupeniek na tohtoročné preteky Svetového pohára v biatlone v Novom Meste na Morave, ktoré sa kvôli pandémii koronavírusu uskutočnili bez prítomnosti divákov, majú tri možnosti, ako s lístkami naložiť. Čo bude so vstupenkami sa rozhodlo práve dnes.

Môžu si ich nechať vymeniť za vstupenky na budúci ročník, požadovať späť celú kúpnu cenu alebo môžu uhradenú čiastku venovať na podporu biatlonu a organizovanie svetových podujatí vo Vysočina Arene. Oznámil to prezident Českého zväzu biatlonu Jiří Hamza každému kupcovi vstupeniek na Svetový pohár v NMNM prostredníctvom predajcu vstupeniek TicketLIVE.

Fanúšikovia si môžu jednu z menovaných možností zvoliť prostredníctvom špeciálneho formulára, ku ktorému sa dostanú po zadaní kódu z ich vstupeniek. Urobiť tak majú najneskôr do 8. júna. "Finančné prostriedky budú vrátené na základe požiadaviek od 1. mája 2020, kedy, dúfame, budú dokončené rokovania s Vládou SR o čiastočnú kompenzáciu strát zo Svetového pohára," uviedol Hamza.

Ak sa diváci rozhodnú vymeniť lístky na preteky SP v budúcom roku, dostanú nové vstupenky na ekvivalentný deň a rovnaké miesto. Nové Mesto bude podľa nedávno zverejneného harmonogramu Svetový pohár hostiť od 11. do 14. marca 2021.

Tento rok sa vo Vysočina Arene pretekalo od 5. do 8. marca. Na tribúny a k tratiam sa chystalo každý deň približne 30 000 fanúšikov, ale tri dni pred začatím rozhodla Bezpečnostná rada štátu kvôli riziku šírenia koronavírusu o tom, že sa SP uskutoční bez prítomnosti divákov.

foto: Prázdne tribúny s vlajkami vo Vysočina Arene. (Autor: Reuters)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára