Gabriela Soukalová o pár dní porodí. Napriek tomu si išla zastrieľať - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

14. augusta 2021

Gabriela Soukalová o pár dní porodí. Napriek tomu si išla zastrieľať

Pôrod sa blíži, zostáva do neho len pár dní, ale neposedná Gabriela Soukalová si skúsila pre ňu už takmer zabudnutú prácu. Ťažko povedať, na koľký pokus sa bývalej biatlonistke podarilo zložiť malokalibrovkou všetky terče, ale na videu, ktoré ju pri tom zachytáva, pôsobí jej streľba nesmierne iste. Skoro ako by chcela znovu vyraziť do biatlonových súbojov.

"Dnes sú to viac ako štyri roky od chvíle, kedy som si naposledy vystrelila z malorážky," napísala na videu rodáčka z Jablonca nad Nisou, na ktorom sa jej strelecky zadarilo, aj keď sa v posledných rokoch venuje niečomu úplne inému. Možno prekvapila aj sama seba. 


"Jíťa Landová s ktorou sme počas kariéry v biatlone zažili veľa zážitkov, ma vytiahla na malý tréning na strelnici v Jablonci nad Nisou. Bola som zvedavá, či som to za tých X rokov nezabudla, " písala ďalej. Rýchlosť síce trochu chýbala, ale tehotenstvo jej prakticky vôbec nevadilo. " Tá podpera na bruchu je vlastne na kľudovú streľbu celkom praktická. Dôkaz na stave číslo 22, " dodala.


Hviezdna česká biatlonistka sa po rozvode s Petrom Koukalom vracia k rodnému priezvisku Soukalová a s novým priateľom Milošom čaká prvé dieťa, čo potvrdila začiatkom februára pre TV Nova. Tridsaťjedenročná dvojnásobná majsterka sveta ukončila kariéru v máji 2019. O necelý rok a pol neskôr sa rozviedla s niekdajším bedmintonistom Petrom Koukalom. Po úspešnej biatlonovej kariére sa venuje viacerým aktivitám, s ktorými sa rada delí s fanúšikmi na Instagrame.

Koncom decembra nafotila s lifestylovým magazínom Playboy kalendár na rok 2021. Výťažok z predaja zamieri do Fondu Gábi v rámci nadácie Konto Bariéry na podporu ľudí s poruchami prijímania potravy. Ide o chorobu, ktorou v minulosti trpela aj Koukalová.

Foto: Gabriela Soukalová s priateľom. (zdroj: Instagram)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára