Marie Dorinová Habertová rozbieha nový biznis vo Francúzsku, hneď pri biatlonovom štadióne - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

11. augusta 2018

Marie Dorinová Habertová rozbieha nový biznis vo Francúzsku, hneď pri biatlonovom štadióne


Osem rokov po zisku dvoch medailí na olympiáde vo Vancouveri si úspešná francúzska biatlonistka Marie Dorinová-Habertová vybojovala ďalšie dve v Pchjongčchangu. Spomínate? Bolo to zlato so zmiešanej štafety a bronz zo ženskej štafety. K tomu ešte pridala 17 "bední" vo Svetovom pohári. S touto medailovou zbierkou sa nedávno rozhodla skončiť s profesionálnou kariérou biatlonistky a nabrať nový smer. Biznis v rodnej domovine. 😎

Zatiaľ čo bývalé kolegyne cestujú po tréningových táboroch a pripravujú sa na novú sezónu, Marie Dorinová Habertová usilovne pracuje na svojom novom živote. Jeho ústredným bodom a hlavným zameraním je športový hotel, vysnívaný projekt manžela Loisa.

Miesto pre všetkých

Od budovania nového štadióna Espace Biathlon Ski Roué v mestečku Correncon-en-Vercors chce pár vytvoriť špeciálne miesto v blízkosti štadióna, kde by sa tímy mohli usadiť v rozsiahlych školiacich a tréningových táboroch. Napriek tomu by bol hotel otvorený pre každého, kto by sa zaujímal o blízke hory na turistiku, jazdu na horskom bicykli alebo beh v lete a bežecké lyžovanie v zime. "Toto je miesto nielen pre športovcov, ale pre všetkých." hovorí 32-ročná Francúzka.

Hotel so 60 posteľami, ktorý sa nachádza len 800 metrov od štadióna a susedí s rozsiahlymi lyžiarskymi svahmi, sa nachádza na okraji golfového ihriska, ktoré sa rozprestiera čarovne uprostred hôr a borovicových lesov. Po dokončení bude mať veľkú slnečnú palubu, relaxačnú miestnosť, posilňovňu a bazény na regeneráciu a bežné hotelové vybavenie. "Pracujeme naozaj tvrdo, až do konca októbra. Našimi prvými hosťami budú francúzski biatlonisti. Momentálne pomáhal Loisovi s výstavbou, ako sa dá, stretávam sa s dodávateľmi a objednávam veci do interiéru. Je vždy potrebné urobiť niečo. "
Príspevok, ktorý zdieľa Marie Dorin (@mariedorinhabertofficiel),

Napriek všakovakým povinnostiam sa olympijská medailistka snaží "vypadnúť" z novostavby a vyvetrať si hlavu. "Snažím sa každý deň robiť nejaký šport. Takisto som si kúpila darček na odchod do dôchodku. Vždy som mala vášeň pre kone, takže teraz mám nového koníka, ktorý sa volá Ecowyn!"
Príspevok, ktorý zdieľa Marie Dorin (@mariedorinhabertofficiel),

Koučovanie na tri dni

Marie zjavne nestačí mať hotel, poníka a k tomu dcéru Adele, aby ju oberali o svoj čas. Snaží sa robiť aj ďalšie aktivity. Nedávno sa rozhodla pracovať "na polčas" v neďalekej univerzite na ekologických projektoch po tom, čo hotel dostavia. Navyše vedie trojdňové biatlonové tábory, najmä pre mladé talenty v krajine a zlepšuje ich. "Milovala som svoju športovú kariéru. bol to úžasný zážitok. Je to nový spôsob, ako žiť, nová výzva a je veľmi pekná! " 

Na záver pozýva všetkých do svojho nového športového komplexu. "Radi by sme vás privítali tu v Vercors!" uzatvára francúzska šampiónka.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára