V nemeckej nominácii pre Oberhof chýba Vanessa Hinzová, vráti sa vyliečený Lesser - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

9. januára 2019

V nemeckej nominácii pre Oberhof chýba Vanessa Hinzová, vráti sa vyliečený Lesser

Súvisiaci obrázok

S pozmenenou zostavou bude na domácej pôde bojovať nemecký tím. Vďaka absencii niektorých hviezd sa tak do Svetového pohára opäť pozrú novšie tváre.

Aj napriek dobrým výkonom v Novom Meste na Morave sa Laura Dahlmeierová rozhodla vynechať prvé tohtoročné preteky v Oberhofe (o tom sme už písali). Okrem Dahlmeierovej bude nemeckému tímu chýbať aj ďalšia oporu, Vanessa Hinzová . Šancu tak opäť dostane duo Nadine Horchlerová a Anna Weidelová, ktoré sme vo Svetovom pohári mohli vidieť na začiatku sezóny.

Po nútenej pauze spôsobenej bolesťami chrbta sa na štarte znovu objaví Erik Lesser. Kvôli chorobe bude naopak absentovať Roman Rees . Úplným nováčikom v nemeckom tíme potom bude Lucas Fratzscher, ktorý si vstupenku do Svetového pohára vyšiel dobrými výsledkami v IBU Cupe. Premiéru medzi elitou si tak odbije pred domácimi fanúšikmi. Žiadne zmeny sa nekonajú pri osvedčenej štvorici Simon Schempp, Johannes Kühn, Benedikt Doll a Arnd Peiffer.


Nominácia Nemecka pre SP v Oberhofe

Muži | Benedikt Doll, Lucas Fratzscher, Johannes Kühn, Erik Lesser, Arnd Peiffer, Simon Schempp

Ženy | Denise Herrmannová, Franziska Hildebrandová, Karolin Horchlerová, Nadine Horchlerová, Franziska Preußová, Anna Weidelová


Foto: Vanessa Hinzová (© dpa pre MERKUR.de)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára