Koukalová prekvapila novým tetovaním. Čo znamenajú symboly na jej tele? - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

30. mája 2019

Koukalová prekvapila novým tetovaním. Čo znamenajú symboly na jej tele?


Gábina Koukalová sa po čase zase pripomenula svojim fanúšikom a fanúšičkám, aby povedala, že biatlon už je uzavretá kapitola. Kto ale pozeral na jej video pozorne, zistil, že sa veľmi zmenila a na jej tele sa objavilo nejedno tetovanie.


Videospoveď, na ktorej sa Gabriela Koukalová snaží byť úprimná a vysvetľuje, prečo sa rozhodla vydať sa v živote novým smerom, ukázala aj iné detaily jej života. Mnohí si iste všimli výrazných tetovaní, na ktoré brala kamera zreteľ. Čo vlastne znamenajú?


Srdce na ukazováku ľavej ruky  

Keď Gabriela Koukalová popíja z hrnčeka, zaberá kamera jej prsty na ľavom ukazováku, kde je vidieť tetovanie malého srdiečka. Prečo srdce? A prečo na ľavej ruke? To je jasné. Srdce je symbol lásky a ľavá ruka má bližšie k srdcu.
Gabriela Koukalová a jej tetovanie

Ukazovák je ale záhadou. Je symbolom živlu. Často však býva zdvihnutý. Symbolika ale poukazuje aj na to, že ukazovák predstavuje súrodenca. Gabriela síce má hneď troch a najznámejším je nevlastný brat Karel, ktorý je rímskokatolíckym kňazom, a tiež sám oddal svoju sestru s bedmintonistom Petrom Koukalom.


Vták na ľavej paži 

Vtáky odjakživa symbolizujú slobodu. Môžu kamkoľvek letieť, kamkoľvek sa pozrieť. Kto by nechcel mať krídla a cítiť bezstarostnosť a slobodu. Výrazné tetovanie na paži tak zrejme symbolizuje nespútanosť.
Gabriela Koukalová a jej tetovanie

Pery na vnútornej strane predlaktia

Na predlaktí výrazná kresba červených pier a nápis La Femme. Teda "som žena". Viac asi nie je potrebné dodávať. Symbol, ktorý vystihuje všetko. A ktovie, aké ešte ďalšie tetovania Gábina skrýva alebo ešte prídu. Však je to len jej život.
Gabriela Koukalová a jej tetovanie

Foto: Gabriela Koukalová (zdroj: Youtube)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára