Exhibícia predsa len bude. Nie v Gelsenkirchene ale v Ruhpoldingu - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

18. novembra 2020

Exhibícia predsa len bude. Nie v Gelsenkirchene ale v Ruhpoldingu

Ani tento rok neprídu fanúšikovia v povianočnom čase o biatlon. Tradičná exhibícia World Team Challenge sa uskutoční podľa plánu 28. decembra. Len ju bude miesto Gelsenkirchenu hostiť Ruhpolding.


"Samozrejme by sme radi usporiadali veľkú biatlonového oslavu na vypredanom štadióne na Schalke. Ale myslím, že minimálne zo športového hľadiska sme našli v Ruhpoldingu excelentnú alternatívu, "teší prezidenta Nemeckého lyžiarskeho zväzu Franza Steinleho.


Zatiaľ nie je jasné, či budú preteky priamo na mieste sledovať fanúšikovia. Istotou je televízny prenos, na ktorý láka Steinle. "Biatlonoví fanúšikovia sa môžu opäť tešiť na atraktívny televízny zážitok hneď po vianočných sviatkoch."


Účasť zatiaľ potvrdili Denise Herrmannová a Benedikt Doll. Ďalšiu dvojicu usporiadatelia oznámia.


Zakladateľ World Team Challenge Herbert Fritzenwenger je rád, že sa exhibícia pôjde práve v Ruhpoldingu. "Challenge pre nás nie je len útechou za Svetový pohár, ktorý sa bohužiaľ v roku 2021 v Chiemgau-Arene nemôže konať, ale zároveň veľkolepou bodkou za oslavami 100. výročia založenia Lyžiarskeho klubu v Ruhpoldingu."


Oba nemecké Svetové poháre sa tento rok kvôli obmedzeniu cestovania uskutočnia v Oberhofe. Bohužiaľ bez divákov.


Zdroj: DPA
Foto: Denise Herrmannová (Autor: Hendrik Schmidt)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára