Nemecká zostava pre Ruhpolding je známa. Chýba Schempp a Lesser, nastúpi Dahlmeierová - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

15. januára 2019

Nemecká zostava pre Ruhpolding je známa. Chýba Schempp a Lesser, nastúpi Dahlmeierová

Simon Schempp Ruhpolding 2019
Nemecká zostava sa bude v Ruhpoldingu líšiť. Medzi ženy sa vrátia stálice posledných rokov Laura Dahlmeierová s Vanessou Hinzovou. Naopak, netradičné zloženie panuje u mužov.

Do ženskej zostavy nastúpi Laura Dahlmeierová s Vanessou Hinzovou, ktoré neštartovali v Oberhofe, pretože ich skolila chrípka. Nemecké médiá hlásia, že sú vyliečené a pripravené reprezentovať krajinu v ťažkom nemeckom počasí. Účasť 36. (Dahlmeierová), resp. 17. (Hinzová) ženy hodnotenia Svetového pohára odsúva do IBU Cupu Nadine Horchlerovú a Annu Weidelovú.

Úplne novú situáciu zažíva niekdajší nemecký líder Simon Schempp. Trojnásobný olympijský medailista a niekoľkonásobný víťaz pretekov Svetového pohára sa momentálne nachádza až na 27.mieste v celkovom hodnotení. Jeho podpriemerné výkony potvrdil i v Oberhofe, kde sa trápil bežecky i strelecky, a tak si teda dáva pauzu. Erik Lesser nebude na štarte z rodinných dôvodov, v sobotu sa mu totiž narodila dcéra Anouk. Príležitosť dostanú mladíci z IBU Cupu Philipp Nawrath a Philipp Horn.



Nominácia Nemecka pre SP v Ruhpoldingu

Muži: Benedikt Doll, Philipp Horn, Johannes Kühn, Philipp Nawrath, Arnd Peiffer, Roman Rees

Ženy: Laura Dahlmeierová, Denise Herrmannová, Franziska Hildebrandová, Vanessa Hinzová, Karolin Horchlerová, Franziska Preußová

Zdroj: biathlon-online.de
Foto: Simon Schempp (Autor: Nordic Focus)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára