MS v letnom biatlone 2020 sa uskutočnia v Nemecku - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

21. novembra 2019

MS v letnom biatlone 2020 sa uskutočnia v Nemecku


Majstrovstvá sveta v letnom biatlone 2020 boli presunuté z Kontiolahti do Ruhpoldingu. Šampionát sa uskutoční od 19. do 23. augusta 2020. Očakáva sa účasť kompletného nemeckého áčka.

Člen výkonnej rady IBU a predseda nemeckej lyžiarskej federácie Franz Steinle: „Teší nás, že v Ruhpoldingu budeme mať Majstrovstvá sveta v letnom biatlone 2020. Naši tréneri už naznačili, že všetci špičkoví nemeckí športovci sa zúčastnia na týchto mimoriadnych majstrovstvách sveta. Fanúšikovia biatlonu sa už môžu tešiť na intenzívne a vzrušujúce súťažné dni v letnej atmosfére arény Chiemgau v Ruhpoldingu.“ pozval nás jeden z členov IBU na MS.

Ku kroku IBU sa vyjadril aj samotný prezident IBU Olle Dahlin: ,,Rozhodnutie o prerozdelení Majstrovstiev sveta v letnom biatlone prospieva všetkým zúčastneným stranám. Organizátori v Kontiolahti sa môžu plne sústrediť na podujatia svetového pohára, najmä na premiéru nového formátu otvorenia sezóny, ktorý prináša hostiteľskému miestu niekoľko nových úloh. Chceli by sme sa poďakovať Nemeckej národnej federácii a organizátorom v Ruhpoldingu, ktorí sa dohodli na prevzatí majstrovstiev a určite odvedú dobrú prácu na tomto biatlonovom festivale. “

Presný harmonogram súťaže bude oznámený v pravý čas. Len pripomíname, že Majstrovstvá sveta v letnom biatlone 2021 sa budú konať v Novom Meste na Morave od 26. do 29. augusta 2021.


Zdroj: BiathlonWorld (upravené)
Foto: Chiemgau Arena v Ruhpoldingu (Autor: BiathlonWorld)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára