V Oberhofe sa vyskytli prvé prípady koronavírusu v nórskom či ruskom tíme - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

7. januára 2021

V Oberhofe sa vyskytli prvé prípady koronavírusu v nórskom či ruskom tíme

V predvečer začiatku piateho kola Svetového pohára v Oberhofe sa objavili prvé pozitívne prípady. Nákaza postihla český, nórsky či ruský tím. 


Česko príde o Michala Krčmářa a Adama Václavíka, ktorí mali pozitívny test už na sústredení v Slovinsku. V Oberhofe bol včera pozitívne testovaný aj Vítězslav Hornig, ktorý okamžite odcestoval domov. Český tím tak čaká na ďalšie prípadné inštrukcie, o ktorých budeme informovať.


Problémy riešia aj Nóri. Pozitívny test mal šéf ich servisu Tobias Dahl Fenre. Izolovaný majú byť aj ďalší jeho kolegovia, ako informoval Nórsky biatlonový zväz. 


Ruská televízia Match TV informovala zas o nákaze hlavného trénera Rusov Valerija Polchovského. Nahradiť by ho mal Alexej Volkov


Do Nemecka neodcestovala ani aktuálne slovinská dvojka Klemen Bauer, junior Lovro Planko a Lea Einfaltová. Všetci biatlonisti sa pripravovali v Pokljuke. 


Slovenská výprava mala celá negatívny výsledok. Od začiatku sezóny tak odhalili v biatlonovej "bubline" v rámci podujatí Svetového pohára dokopy 22 pozitívnych prípadov na ochorenie COVID-19.


Článok aktualizujeme

Foto: Michal Krčmář (Autor: Petr Slavík)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára