Domračevová začína s tréningmi, čoskoro ju uvidíme aj na scéne - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

18. októbra 2016

Domračevová začína s tréningmi, čoskoro ju uvidíme aj na scéne

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt darya domracheva
Foto: Darja Domračevová (belsat.eu)
Všetko nasvedčuje tomu, že Darju Domračevovú uvidíme vo Svetovom pohári už v januári. Tento plán naznačila pre bieloruský mediálny plátok ešte pred narodením dcéry Xénie.

Bieloruský tím má 10.novembra na pláne záverečné sústredenie v Sjusjøene. A práve toto miesto si vybrala Domračevová pre prvý tréning na snehu. "Darja sa bude zrejme venovať individuálnej príprave, ale bude s tímom. Možno sa k nám aj pridá. Aspoň keď som jej gratuloval k jej veľkej výhre, k materstvu, tak o zmenách nehovorila. Plány sa teda nemenia. Vrátane tých, ktoré počítajú s jej návratom do Svetového pohára po vianočných sviatkoch,"  prezradil jeden z koučov bieloruskej reprezentácie Fjodor Svoboda.

Môžeme teda s určitosťou tvrdiť, že Domračevová neabsolvuje preteky v Östersunde, v Pokljuke a v Novom Meste na Morave, čo mnohých (nielen) slovenských fanúšikov nepoteší. Na štart by sa prvýkrát mohla postaviť 6. januára, kedy sa v Oberhofe jazdí šprint. Je však možné, že svoj comeback podnikne až na ďalších januárových udalostiach, v Ruhpoldingu či Antholzi. Potom sa už o slovo prihlásia Majstrovstvá sveta v Hochfilzene, ktoré  sú pre Bielorusku určite najväčšou motiváciou.

Zdroj: sputnik.ru

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára