Johannes Thingnes Bø odštartoval prípravu na novú sezónu. Pred ňou sa pozrel do New Yorku - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

30. mája 2019

Johannes Thingnes Bø odštartoval prípravu na novú sezónu. Pred ňou sa pozrel do New Yorku

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt johannes thingnes boe 2019

Po náročnej sezóne potreboval trochu viac času na odpočinok. Nór Johannes Thingnes Bø len pár dní dozadu začal prípravu na sezónu, v ktorej bude obhajovať veľký krištáľový glóbus.


"Johannes nepatrí medzi tých, ktorí toho odtrénujú najviac. Ale ťaží z toho, čo mu nadelila príroda, " hovoril vlani Emil Hegle Svendsen, keď Johannes Thingnes Bø kvôli zásnubám prakticky vynechal mesiac prípravy. Teraz si zase predĺžil pauzu po skončení sezóny. A niet sa čo čudovať, veď počas minulého ročníka absolvoval všetky preteky okrem dvoch štafiet.

Zatiaľ čo v apríli si ešte užíval so svojou ženou Heddou na lyžiach doma v Nórsku, tak v máji sa spoločne vydali do Spojených štátov amerických, kde navštívili napríklad New York alebo Miami.


Johannes sa zároveň rozhodol vynechať prvé zahraničné sústredenie Nórov, ktoré prebieha v týchto dňoch v Taliansku. Pod vedením Siegfrieda Mazeta a Egila Kristiansena sa tam pripravuje pätica Tarjei Bø, Vetle Christiansen, Lars Birkeland, Erlend Bjøntegaard a Johannes Dale .

Pre najlepšieho biatlonistu sveta začala príprava len v pondelok na Holmenkollene, ako sa pochválil samotný Johannes Thingnes Bø na sociálnych sieťach.


Foto: Johannes Thingnes Bø (Autor: Petr Slavík)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára