Títo Američania absolvujú úvodný trimester Svetového pohára - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

19. novembra 2019

Títo Američania absolvujú úvodný trimester Svetového pohára

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt usa biathlon"
Po nominačných pretekoch v Soldier Hollow odhalili Američania 15 biatlonistov, ktorí absolvujú prvý trimester Svetového pohára a IBU Cupu. Informoval o tom portál teamusa.org.

V mužskom zložení badať citeľnú stratu dlhoročných amerických opôr Lowella Baileyho a Tima Burka. Pánov čaká "zbrusu" nová pozícia vo vedení amerického biatlonu. Bailey, prvý americký majster sveta v biatlonu, sa stal novým športovým riaditeľom. Burke, vicemajster vo vytrvalostnom závode z roku 2013, bude zastávať pozíciu riaditeľa rozvoja športovcov.

Lowell Bailey
Zatiaľ najkrajšia americká spomienka, rok 2017 v Hochfilzene. Lowell Bailey je prvým americkým majstrom sveta. (Autor: Petr Slavík)

Nový kouč amerických mužov Vegard Bitnes berie na decembrové Svetové poháre vlani celkovo 25. Seana Dohertyho a 57. Leifa Nordgrena. O premiérove body sa budú usilovať Alex Howe a Travis Cooper.

Tréner Armin Auchentaller bude opäť vsádzať na Clare Eganovú, ktorá minulú sezónu zakončila treťou priečkou v Osle. V nominácii nechýba ani skúsená Susan Dunkleeová, Joanne Reidová a Emily Dreissigackerová .

Američanky skončili v minulej sezóne v Pohári národov na 13. mieste, ich mužské polovičky boli 15. Oba tímy tak majú právo nasadiť v jednotlivých pretekoch štyroch zástupcov.

Zdroj: teamusa.org
Foto: Logo zväzu USA (www.teamusa.org)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára