Johannes Bø má unikátne hodinky za milión. Nosia ich len tí, čo niečo znamenajú - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

10. februára 2020

Johannes Bø má unikátne hodinky za milión. Nosia ich len tí, čo niečo znamenajú

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt johannes boe richard mille
Všimli ste si počas pretekov hodinky, ktoré zdobia ruku Johannesa Thingnesa Bøho? Ide o unikátny skvost Richard Mille, ktoré nosí len niekoľko vybraných športovcov.

V januári potvrdil spoluprácu so švajčiarskou spoločnosťou samotný Johannes Bø. "Konečne môžem oznámiť, že som novým členom rodiny Richard Mille. Som hrdý, že môžem v ďalších rokoch reprezentovať tú najlepšiu značku hodiniek na svete s vlastnými ľahkými hodinkami v nórskych farbách, "napísal Nór na svojej sociálnej sieti.

Ide o model RM 67-02 , ktorý nosí napríklad aj pilot formuly 1 Kimi Räikkönen , zjazdár Alexis Pinturault či výškar Mutaz Essa Baršim. Nórska televízia NRK vyčíslila cenu hodiniek na 1,4 milióna nórskych korún, čo je na eurá zhruba 139 tisíc eur.

"To je podľa mňa ešte lepšie, než že Dorothea Wiererová lieta na preteky helikoptérou," okomentoval situáciu Ondřej Moravec, ale jedným dychom dodáva "Neberiem to ako zhýralosť. Cena je závratná, ale on nie je človek, ktorý by bol nejakým bohémom. "

V rodine Richard Mille sú okrem iného aj futbalista Didier Drogba, tenista Rafael Nadal alebo Ester Ledecká, teda veľmi úspešní športovci.

Použitý zdroj: K.Halberštádt
Foto: Johannes Thingnes Bø (Autor: Richard Mille)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára