Anton Šipulin bol zvolený na post prezidenta Biatlonovej federácie Sverdlovskej oblasti - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

25. októbra 2020

Anton Šipulin bol zvolený na post prezidenta Biatlonovej federácie Sverdlovskej oblasti

Bývalý ruský biatlonista Anton Šipulin bol v piatok zvolený prezidentom Biatlonovej federácie Sverdlovskej oblasti. Pre svoj domovský región bude pracovať bez nároku na odmenu.

Šipulin už je poslancom Štátnej dumy a vedie nadačný fond. Preto chápe, že zvolenie do ďalšej funkcie môže vyvolávať otázky.


"Prácu v parlamente a v nadácii budem naďalej venovať najviac času, ale mám dosť síl na to, aby som sa zapojil aj do rozvoja biatlonu vo Sverdlovskej oblasti. Našu federáciu povediem dobrovoľne, teda bez nároku na plat, " napísal na svojom Instagrame rodák z Ťumeňu, ktorý však žije v Jekaterinburgu, teda hlavnom meste Sverdlovskej oblasti.


"Moja práca bude všetkým otvorená. Športovcom, trénerom, odborníkom, fanúšikom i novinárom. Naším spoločným cieľom je rozvíjať biatlon vo Sverdlovskej oblasti. Chcem venovať zvláštnu pozornosť prilákaniu sponzorov a partnerov, vylepšeniu lyžiarskej a biatlonovej infraštruktúry v regióne, rozvoju mládeže i príprave profesionálnych športovcov, " spresnil svoje ciele Šipulin.


Zdroj: Instagram A.Šipulina

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára