SP Östersund: Siedmy triumf Tiril Eckhoffovej, Paulína Fialková 10. - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

19. marca 2021

SP Östersund: Siedmy triumf Tiril Eckhoffovej, Paulína Fialková 10.

Kráľovná tejto sezóny Tiril Eckhoffová opäť ukázala svoje kvality a ovládla aj posledný šprint siedmykrát v sezóne. Piatym víťazstvom vo Svetovom pohári v rade dorovnala rekord Laury Dahlmeierovej a Magdaleny Forsbergovej. O drámu bolo postarané až do konca, Dorothea Wiererová na Nórku zaostala len o 2,5 sekundy. Na trati bola však podstatne rýchlejšia Eckhoffová, dokázala vyhrať aj s jednou nepresnosťou v stojke. Bezchybný strelecký štít zaznamenala tretia Ingrid Tandrevoldová, ktorá bude zajtra strácať necelých sedem sekúnd.
Foto: Tri najlepšie ženy šprintu. (Autor: Christian Manzoni/IBU)
Najlepšie preteky sezóny prežila 10. Paulína Fialková (+26,0 s). Na strelnici urobila v ležke jednu chybu, s obrovským oduševnením šla do posledného okruhu, kde bola dokonca tretia najrýchlejšia. Za Eckhoffovou zaostala len o necelé tri sekundy. Forma Paulíny ide na konci sezóny prudko hore, tešiť sa môžeme na jej výkon v zajtrajšej stíhačke. Ivona Fialková sa umiestnila na 33. priečke, Mária Remeňová skončila 95. 



nor Tiril Eckhoffová: Bol to 200. štart mojej kariéry vo SP a som šťastná, že som ho dokázala vyhrať. Som v dobrej streleckej pohode, čo sa nedeje každý deň.

Foto: Tiril Eckhoffová (Autor: Christian Manzoni/IBU)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára