Darii Domračevovej sa narodilo dievčatko - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

1. októbra 2016

Darii Domračevovej sa narodilo dievčatko

Darja Domračevová a Ole Einar BjørndalenDarja Domračevová s Olem Bjørndalenom majú dôvod na radosť. Dnes sa im v dopoludňajších hodinách narodila dcérka.

Podľa správ tlačovej agentúry neveitalia.it váži dievčatko 3650 gramov a je rovnako ako maminka v poriadku. Domračevová odmietla rodiť v prominentnom prezidentskom zariadení po ponuke prezidenta Lukašenka, a tak rodila v klasickej nemocnici v hlavnom meste Bieloruska Minsku. 


Správu o narodení dieťaťa potvrdil nórskej bulvárnej stránke VG otecko Bjørndalen. "Stali sme sa rodičmi malého dievčatka. Všetko je v absolútnom poriadku. Narodila sa 10:20 a všetko išlo ako po masle. Sme hrdí rodičia." 


Domračevovej sa narodilo dieťa po tom, ako s Olem v apríli oznámili, že spolu čakajú dieťa. Na to sa v júli vzali. Nórsky biatlonista sa v posledných dňoch zdržiaval v Bielorusku, čo najbližšie pri Darii a zároveň sa pripravoval na blížiacu sa sezónu, ktorá je na pláne koncom novembra. Do svetového kolotoča sa chce pustiť aj Bieloruska: "Vypadá to tak, že nastúpim do Svetového pohára už v januári. Chcela by som sa pozrieť aj do Oberhofu!" priznala táto úspešná biatlonistka v rodnom Bielorusku.

Paradoxom však je, že v kuloároch sa nikde neobjavilo meno dcérky. Všetko sa zmenilo takmer po dvoch týždňoch, kedy na Instagram pridala mamička Darja fotku z prechádzky, na ktorej je spoločne aj s oteckom Bjørndalenom a v popise spomenula dlho tajené meno. Dcérka sa tak oficiálne volá Xénia.



Novorodencovi a manželom želáme všetko dobré v ich súkromnom živote, ale aj veľa úspechov v tom kariérnom.



Zdroj: vg.no

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára