Posledné stíhacie preteky v NMNM signalizujú napínavú drámu pre Slovákov (štartové listiny) - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

26. augusta 2018

Posledné stíhacie preteky v NMNM signalizujú napínavú drámu pre Slovákov (štartové listiny)

Fotka Ivona Fialková.

Slovenskí biatlonisti majú v posledný deň majstrovstiev sveta v letnom biatlone 2018 možnosť pridať ďalší cenný kov k včerajšiemu zlatu Paulíny Fialkovej. Ako obstojí v konkurencii na trati a strelnici spoločne s Martinom Otčenášom?

Stíhacie preteky žien
Sobota 25. 8. | 15:45
1. Fialková Paulína, 19. Poliaková, 32. Fialková Ivona
Štartová listina
Pred rokom skončila Paulína Fialková na MS v Čajkovskom na druhom mieste v šprinte a treťom mieste v stíhačke. Favoritkami sú aj Monika Hojniszová, ktorá sa zdá byť v najlepšej bežeckej forme zo všetkých či Olena Pidhrušná, ktorá má dlhšie preteky na letných podujatiach rada. Neodpisujeme ani Veroniku Vítkovú či skvelú streľkyňu Vitu Semerenkovú, ktorej to pod nohami neodsýpa tak, ako by chcela.

Ukrajinka Vita Semerenková bude spoliehať na bezchybnú streľbu.
Biatlon magazín tipuje: 1. Hojnisz, 2. Vítková, 3. Fialková Paulína
Stíhacie preteky mužov
Sobota 25. 8. | 17:30
6. Otčenáš, 28. Hasilla, 42. Bartko, 45. Šíma
Štartová listina
Šprint mužov bude skutočnou lahôdkou pre domácich českých fanúšikov. Michal Krčmář a Ondřej Moravec doň vyštartujú v rovnakú chvíľu ako prvý. Po 20 sekundách sa k nim pridá Tomáš Krupčík. Všetci traja majú skvelú bežeckú formu, a tak môžeme opäť vidieť kompletne české pódium. Do boja o medaile bude chcieť "priskočiť" aj Martin Otčenáš so 44 sekundovou stratou. Veľké nádeje má aj Belgičan Michael Roesch. Tomu sa však nepodarila streľba podľa ideálnych predstáv, a preto štartuje z ôsmej pozície.

Dočká sa Ondřej Moravec zlatej medaily? 
Biatlon magazín tipuje: 1. Moravec, 2. Roesch, 3. Krčmář


Foto: Slovenské biatlonistky, Anna Murínová, Martin Bajčičák (Facebook I.Fialkovej)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára