Darí sa Vám nezáväzne triafať víťazov? Spúšťa sa biatlonová tipovačka - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

25. novembra 2020

Darí sa Vám nezáväzne triafať víťazov? Spúšťa sa biatlonová tipovačka

Ani v tejto pošramotenej sezóne neprídeme o obľúbenú tipovačku na webe tipujbiatlon.cz. Úplne zadarmo si tak už po 16.sezónu môžete ešte viac spríjemniť sledovanie biatlonu a tiež vyhrať zaujímavé ceny.


Princíp tipovačky

Hra sa tradične skladá z dvoch častí - tipovacej a tímovej.

V tipovacej súťaži sa pre každý závod snažíte odhadnúť najlepšiu šesticu v cieli plus umiestnenie najlepších českých a slovenských reprezentantov. Aby to bolo zaujímavejšie, tak získavate body podľa toho, koľko ľudí spolu s vami uhádli konkrétne meno v Top6. Kým za Johannesa Thingnesa Bø moc bodov nezískate, tak napríklad za takého Lukasa Hofera môžete ukoristiť poriadnu porciu bodov.


Pre tímovú súťaž si pred prvými individuálnymi preteky sezóny zostavíte tímy pozostávajúce až z ôsmych biatlonistov a biatlonistek. V každom závode sa vám potom budú započítavať skutočné získané body piatich najlepších mužov a žien. Na každý tím môžete využiť čiastku 2400 €, ale pozor. Len samotný Martin Fourcade stojí 913 €, takže je potrebné starostlivo vyberať.


Ceny v súťaži

Tí najlepší tipéri sa môžu tešiť na atraktívne ceny od spoločnosti Atex, ktorá oblieka českých či slovenských reprezentantov. Ten najlepší z najlepších sa môže tešiť na kombinézy, čiapku a čelenku práve v českých alebo slovenských farbách. Druhý najlepší vyhráva bundu a tretí najlepší vestu.


Naše tipy na nákup

Tímová súťaž je vždy alchýmiou. Pri hviezdach je nutné nakúpiť aj lacnejších biatlonistov, ktorí sa zatiaľ nepohybujú hore. A najlepšie sa trafiť do tých, ktorí sa v nadchádzajúcej sezóne oveľa zlepšia. 😀 Tu je pár tipov na "lacné nákupy".

  • Jakub Štvrtecký - 68€ - Mladý Čech bude chcieť zaznamenať veľký progres.
  • Sebastian Samuelsson - 241€ - Švéd má stúpajúcu formu, ktorú potvrdil aj na novembrových testovacích pretekoch v Idre
  • Felix Leitner - 300€ - Parádne maximá predvádzal v minulej sezóne 23-ročný Rakúšan, ktorý je dobre pripravený aj na túto sezónu. Dajú sa očakávať pravidelné umiestnenia v elitnej desiatke.

  • Milena Todorovová - 106€ - Mladá Bieloruska zlepšila streľbu, na tohtoročných MS juniorov v Lenzerheide získala striebro a dva bronzy
  • Ivona Fialková - 128€ - V slovenskom tíme by mala dosiahnuť najväčšie zlepšenie
  • Johanna Skottheimová - 115€ - Švédka hviezdila na testovacích pretekoch v Idre, zdá sa že je dobre pripravená

Ak ešte nie ste zaregistrovaní a po našom článku ste dostali chuť, nech sa páči. REGISTRÁCIA.

Pokiaľ máte tipovacích hier málo, tak sa môžete zapojiť aj do Fantasy Biathlon 2020/2021. Tam pre zmenu do svojho tímu vyberáte 20 biatlonistov a biatlonistek. Registrácia vás vyjde na 10 €, ale zato môžete dosiahnuť na odmeny v celkovej výške 1500 € a viac. Celkový víťaz si odnesie čiastku 400€.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára