Letné MS: Víťazmi superšprintov sa stali Davidová a Buta, Fialková so Šímom zhodne na 5. priečkach - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

27. augusta 2021

Letné MS: Víťazmi superšprintov sa stali Davidová a Buta, Fialková so Šímom zhodne na 5. priečkach


V ženskom superšprinte si Markéta Davidová v záverečnom kole poradila s Ukrajinkou Džimovou a vybojovala zlato. Julia Džimová sa musela uspokojiť so striebrom, stupne víťaziek uzavrela Ruska Irina Kazakevičová

Tretiu položku nezvládla Paulína Fialková, keď musela ísť na tri trestné ovály. Záverečnú stojku vybielila a v cieli sa objavila na skvelej 5. priečke. Ivona Fialková strieľala 1+1+1+3, čo v cieli znamenalo 15. priečku. 


V superšprinte prekvapil Rumun George Buta, ktorý si vystrieľal zlato. Nečakaný je takisto držiteľ striebra Rus Jaroslav Kosťukov, ktorý sa na medzinárodnej akcii predstavil po dlhých piatich rokoch. Bronz berie reprezentant Belgicka, Florent Claude.


Fialkovú napodobil najlepší Slovák Michal Šíma, keď rovnako neuspel na tretej položke, dovolil si až tri chyby. Do cieľa dobehol piaty so stratou 25,4 sekundy. Do desiatky sa prebojoval aj Matej Baloga na 9. miesto, Šimon Bartko skončil 27.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára