Na programe druhého dňa letných MS opäť superšprinty, v akcii aj Fialkové a kompletný slovenský tím (preview) - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

27. augusta 2021

Na programe druhého dňa letných MS opäť superšprinty, v akcii aj Fialkové a kompletný slovenský tím (preview)

Druhý deň majstrovstiev sveta v letnom biatlone pokračuje opäť superšprintmi, do akcie sa už dostane biatlonová elita. Aj keď s absenciou Francúzov, Nórov, Švédov, Nemcov či Talianov. 

Koncept superšprintov

Najprv sa odjazdí kvalifikácia v intervaloch po 15 sekúnd. Jednotlivé kategórie absolvujú dve streľby a tri okruhy s dĺžkou 1,5 km. Najlepších 30 biatlonistov postúpi do finále, ktoré sa už pôjde na štyri streľby a biatlonisti budú krúžiť päťkrát. V superšprintoch sa po novom nedobíja, po chybe zamieria pretekári na polovičné 75-metrové trestné kolo. 


Štartová listina


Slováci v akcii

Do bojov sa pustí sedem slovenských reprezentantov. Ivona Fialková odštartuje v čase 13:07:30 s číslom 10, Paulína Fialková s číslom 33 a Veronika Machyniaková s číslom 38. Medzi mužmi sa predstaví Michal Šíma (č.11), Tomáš Hasilla, ktorý sa na MS pripravoval samostatne pod vedením Daniela Kuzmina - patriť mu bude číslo 22, Matej Baloga má 24 a kvarteto našich mužov uzatvorí Šimon Bartko (č.56). 
Dočkáme sa prvej medaily zo šampionátu? Na štarte budú sestry Fialkové. (Foto: Instagram P.Fialkovej)

Živý prenos

Finále superšprintov naživo odvysiela Česká televízia od 14:35, pozerať sa bude dať aj na internete prostredníctvom streamu na Eurovision Sports Live. Online výsledky nájdete v Datacentri. Kompletný program vysielaných pretekov z MS v televízii nájdete v rubrike Biatlon v TV

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára