Bratia Fourcadovci, Guigonnat a Jacquelin si zabehli desiatku v Paríži. Najrýchlejší bol ten najmladší - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

12. júna 2019

Bratia Fourcadovci, Guigonnat a Jacquelin si zabehli desiatku v Paríži. Najrýchlejší bol ten najmladší

Francúzski biatlonisti sa v nedeľu zúčastnili bežeckého závodu na 10 kilometrov v Paríži. Na pretekoch adidas 10k Paris sa zúčastnilo zhruba 20 tisíc ľudí, ktorí bežali pozdĺž rieky Seiny, múzea Louvre či Eiffeilovej veže.


Martin a Simon Fourcade sa predstavili vo farbách sponzora závodu firmy adidas. Martin závod poňal exhibične, stihol ho odštartovať a neskôr ešte prostredníctvom video vstupov hovoril k fanúšikom na sociálnych sieťach. Dobehol ako 1786. v čase 44:39. Simon skončil 338. s časom 37:12.



Tesne za starším z bratov Fourcadovcov dobehol Antonin Guigonnat, ktorý bol 343. s časom 37:17. Jasne najlepšie si z biatlonistov viedol ten najmladší. Dvadsaťtriročný Émilien Jacquelin zvládol 10 kilometrov za 34 minút a 52 sekúnd, čo mu zaručilo 123. miesto.

Bežeckého závodu sa v sobotu zúčastnila aj novopečená česká biatlonistka roku Markéta Davidová. Pre výbeh libereckého skokanského mostíka zostavila spolu s kamarátkami štafetu, ktorá skončila na treťom mieste.


Foto: Tím Adidas na desiatke v Paríži (zdroj: Instagram S.Fourcada)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára