Počuli ste už o biatlonovom podcaste? Len nedávno ho začalo nahrávať nemecké duo Erik Lesser - Arnd Peiffer - BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

BiatlonMagazín™ - žijeme biatlonom

Žijeme biatlonom

NAJNOVŠIE SPRÁVY

Featured

27. septembra 2019

Počuli ste už o biatlonovom podcaste? Len nedávno ho začalo nahrávať nemecké duo Erik Lesser - Arnd Peiffer

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt erik lesser arnd peiffer
Podcasty sa v posledných rokoch tešia čoraz väčšej popularite, ale až teraz začínajú prenikať do biatlonového sveta. Nedávno začali vydávať spoločnú audio reláciu Tiril Eckhoffová a Ingrid Tandrevoldová, teraz na ne nadviazali Erik Lesser a Arnd Peiffer.

Ak viete po nórsky, určite by ste si nemali nechať ujsť podcast Kant ut, ktorý od augusta vydávajú spolubývajúce z izby a veľké kamarátky Tiril Eckhoffová a Ingrid Tandrevoldová. Už stihli nahovoriť štyri diely, ktoré si môžete vypočuť napríklad na Spotify, Apple Podcasts alebo Google Podcasts .

Pre väčší počet fanúšikov bude ale asi dostupnejší podcast v nemčine, ktorý vytvárajú tiež spolubývajúci Erik Lesser a Arnd Peiffer. Preto sa ich podcast volá Das Biathlon Doppelzimmer, v preklade do slovenčiny biatlonová dvojlôžková izba.

Nemeckí biatlonisti zatiaľ vydali jeden diel. Venujú sa v ňom predčasnému koncu Laury Dahlmeierovej, nemeckému šampionátu aj novým trénerom čínskeho tímu, ktorými sa stali Darja Domračevová a Ole Einar Bjørndalen (informovali sme o tom TU).

Podcast si môžete pustiť napríklad na Spotify , Apple Podcasts alebo Deezer .


Foto: Erik Lesser a Arnd Peiffer (zdroj: Melina Stock, K.Halberštádt)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára